Статьи

 Часто зустрічається таке поняття як зимовий комплект кондиціонера. Давайте розберемося що це таке і для чого він потрібний. Кондиціонер знаходиться в експлуатації не лише в літній час на охолодження, а також використовується взимку для обігріву. Останні инверторные моделі кондиціонерів дозволяють експлуатувати їх на обігрів при температура до мінус 30 градусів Цельсія. Але враховуючи особливості зимової експлуатації зовнішньому блоку необхідно забезпечити відведення конденсату для його безперебійної і ефективної роботи. З цією метою на кондиціонер встановлюють зимовий комплект, який запобігає утворенню льоду на поверхні піддону, картера і усередині дренажних труб. Професійний монтаж зимового комплекту дозволить устаткуванню скоротити час роботи в режимі разморозки і запобіжить виникненню несправності із-за утворення льоду.

Дізнатись більше

HALCOR Греція — найпопулярніший виробник мідних труб для кондиціонерів і холодильного обладнання в Україні. Що він виробляє і чому має таку затребуваність серед фахівців по установці і монтажу кондиціонерів? Ми розповімо про "ходових" розмірах труби, використовуваних в кондиціонуванні-1/4, 3/8, 1/2, 5/8.

Наша компанія продає трубу Halcor вже більше 10 років. У наших офісах можна купити продукцію Halcor бухтами і"на відріз".

Дізнатись більше

Коротка інформація та опис найпоширеніших в Україні кріплень і кронштейнів для установки кондиціонерів. Загальні характеристики для вибору конкретних моделей і розмірів кронштейнів, особливості монтажу і матеріалів виготовлення.

Дізнатись більше

Що? Как? Коли? Де? - маса питань при покупці кондиціонера або плануванні його установки.

Вірно змонтувати кондиціонери, значити безпечно і довго його експлуатувати і отримувати від обладнання те, чого ми чекаємо - комфорт і зручність. Розповімо простими словами те, про що всім відомо, але завжди викликає мандраж перед покупкою. Наші фахівці допоможуть зробити і покупку і монтаж максимально комфортним, а ціни розумними і відповідними якості матеріалів і послуги.

Дізнатись більше

Крім того, що наша компанія займається постачанням запасних частин, компресорів і матеріалів, ми надаємо послуги з ремонту холодильників по всіх районах Києва. Ми працюємо виключно з фахівцями з великим стажем, що мають профільну освіту. Працюючих тільки з оригінальними запчастинами, рекомендованими виробниками техніки і фірмовими сервісними центрами. Розповімо про стандартні поломки побутових холодильників, з якими майстри стикаються найчастіше.

Дізнатись більше